פציאליס חוזר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/06/2010 | 16:16 | מאת: גיא

שלום, לפני 3 שנים בערך התפרץ אצלי בפעם הראשונה פציאליס בצד שמאל של הפנים ואחרי שבועיים החלמתי לחלוטין. לפני שנה וחצי חליתי פעם נוספת והפעם בצד ימין של הפנים בפעם הזאת ההחלמה לקחה יותר זמן ונשאר לי נזק משני שבו עצב הדמעות התחבר לעצב שמייצר רוק ולכן ברוב הפעמים שאני אוכל העין בצד ימין דומעת. כעת אני מתחיל להרגיש שוב את הסיפטומים המוקרים כמו: חולשה באזורים מסויימים בצד ימין בפנים וכאבי ראש מאחורי האוזן ובאוזן עצמה. אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שזה יתפרץ שוב. האם אני יכול למנוע את ההתפרצות בעזרת טיפול תרופתי או טיפול אחר? בתודה מראש, גיא

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום: "פאציאליס ובלס פאלסי" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)