רשימת רופאים מומחים בפלסטיקה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

11/05/2010 | 10:50 | מאת: בני אח שלו

איפה באתר שלכם אני יכול למצוא רשימת רופאים מומחים בתחום הפלסטיקה? אני מעוניין לעשות ניתוח פלסטי לא זול והמליצו לי לבוא למצוא מידע באתר דוקטורס. לא הצלחתי למצוא באתר רשימת רופאים מומחים בפלסטיקה ואשמח להנחיות.

ניתן למצוא רשימה של כירורגים פלסטים באינדקס רופאים/ מטפלים/מרפאות שלנו בקישור הזה: http://www.doctors.co.il/dr#dsearch_results ניתן לבצע חיפוש לפי שם, ישוב, התמחות או טיפול. צוות האתר.
12/05/2010 | 19:52 | מאת: שרית

הרשימה אליה הפניתם רחוקה מלכלול את כל רשימת המומחים בכירורגיה פלסטית ומאידך כוללת גם אנשים שאינם מומחים בכירורגיה פלסטית. לתשומת ליבכם

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)