הפניה לטיפול

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/04/2010 | 18:10 | מאת: מ

הנני חייל הסובל מכאבים חזקים מאוד בכפות הרגליים (עוד מימי האזרחות). לאחר שתי חוות דעת מנוגדות של אורטופדים, הופנתי לראומטלוג לבדיקה מקיפה. לאחר מעבדה מקיפה, ושלילת האופציה שמדובר בבעיה ראומטלוגית קיבלתי הפניה למרפאות חוץ בביה"ח בלינסון למומחה כפות רגל, רציתי לדעת איך אוכל להגיע לטיפול אצלך?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "אורתופדיה-בעיות כף רגל וקרסול" http://www.doctors.co.il/forum-920 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)