בליכן -

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/03/2010 | 00:54 | מאת: גלית

אבקש לדעת מה זה בליכן? אני סובלת מגירודים וחתך קטן בפוט. הרופא אמר שיש לי בליכן ונתן לי משחה "דרמובט" . האם זה מסוכן?מדבק? ואיך זה הגיע אליי? (נשואה +3) תודה לתשובה- גלית

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום גינקולוגיה ופריון פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים פורום רפואת עור ומין צוות האתר.
07/03/2010 | 19:35 | מאת: ZZZ

מדובר, כנראה, בבעיה הנקראת ליכן פלנוס או LICHEN PLANUS ולא כפי שכתבת. רופא עור או פורום רפואת עור הם כתובת לשאלות בנושא. דרמובט (משחה של סטרואידים) או אמצעים דומים מאפשרים הקלה במצב. .

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)