נוירופטיה חריפה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

14/02/2010 | 08:46 | מאת: בלהה

אמי בת 80. לפני ארבע שנים וחצי עברה אירוע מוחי שהותיר אותה סיעודית. היא סכרתית ומזריקה אינסולין, אך מצליחה לשמור על ערכים נורמלים יחסית של הסכרת. היא סובלת מכאבי תופת ברגלים. שורף לה וכואב לה. היא מקבלת 2 ליריקה ביום ודבר לא עוזר. מה עושים?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום סוכרת פורום סוכרת וחסימות כלי דם צוות האתר.
15/02/2010 | 01:21 | מאת: נוירופאתיה

זה קשור קרוב לוודאי לסכרת ויש אופציות טיפוליות נוספות פרט לליריקה (טגרטול, נוירונטין, סימבאלתה ועוד). אתה יכול להיעזר גם באחד הפורומים הנוירולוגיים.

22/02/2010 | 00:38 | מאת: אבי

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)