מחלת צינון מתמשכת

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

28/01/2010 | 09:05 | מאת: אייל

היי, אני סובל תקופה ארוכה מצינון שמלווה בנזלת שפשוט אינה מפסיקה לנזול, בגל הגוונים ובעיקר בצורה צמיגית, שקופה עד צהבהבה. ביקרתי 3 פעמים רופא אני בריא לחלוטין בדרך כלל וכל הסיפור הזה כבר נמשך חודש וחצי, לא אובחנה דלקת ריאות ויחד עם זאת ניתן לי כדורי רוקסו 150 לתקופה של 10 ימים שכבר מסתיימים ותרופה נוספת אנטי אלרגית עקב רצון לבטל אפשרות שיש אלמנט אלרגני במחלה. כלום לא עוזר המצב זהה, אני משתעל כל הלילה, לחה בכמויות, כנ"ל נזלת וללא שיפור. קור עז בעיקר בפריפריות, יחד עם זאת פתאום קטע של צמרמורות וחום מרוכז בעקר באזור האוזניים, לא נצפתה עליית חום מעבר לרמת 37.3. אני כבר מספר ימים בבית ופשוט לא מסוגל לקום וללכת לעבודה.אני לא מצליח להרדם, לא משנה הפוזיציה, כאילו קיים מנגנון רצפטורי שמבחין שאני הולך להרדם ומפעיל את מנגנון השיעול. השיעול כאומר כולל בין מעט להרבה לחה. כיצד עלי לנהוג, אנא תשובתכם המצילה.בברכה.אייל

28/01/2010 | 09:19 | מאת: אייל

חוש הטעם והריח גם הם נעלמו וכמובן שתופעות הלילה נכונות גם לשעות היום.בקיצור סבל אמיתי שלא מניח לרגע.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: רפואת משפחה אלרגיה ואסטמה אף אוזן גרון צוות האתר.
27/04/2010 | 22:23 | מאת: יסמין

אם שום דבר לא עוזר אז כדאי שתנסה דברים טבעיים שיש בכל בית ותופתע שלפעמים כאשר יש אלרגיה אז דווקא התרופות סבתא עוזרות. מניסיון.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)