הרצל פ"ת

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/01/2010 | 08:51 | מאת: עדנה לוי

שלום, לפי 13 שנים עברתי ביופסיה וגילו לי מחלה בשם סרקאודוסיס, הייתי במעקב ולפני 3 שנים קבלתי כדורים בשם פרדניזון 60מ"ג במשך שנה, היתה הפסקה של שנה ושוב נתנו לי את הפרדניזון 40 מ"ג ואני עדיין לוקחת אותם כבר שנה וחצי נוסף להם אני מקבלת פעם בשבוע METHOTREXAT 12.5 מ"ג הכדורים לא משפרים את מצבי אבל גם אין הרעה. האם יש דברים נוספים ברפואה במחלה זו.תודה על תשובתכם. עדנה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום אלרגיה ואסטמה פורום סרטן ריאה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)