בעיה באחד הפורומים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

13/01/2010 | 13:37 | מאת: יעל

לפני כשבועיים נכנסתי ל"פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה" ושאלתי שאלה כלשהי. בינתיים, התעניינתי בשאלה ששאלה "ורד", שאלה שכותרתה היתה "מעוניינת לדעת". שאלתה היתה מתאריך 20.12.2009. קראתי ויצאתי באופן מסודר הן מהשאלה, הן מהפורום והן מאתר דוקטורס. למרות זאת, בכל פעם, מאז ועד עתה, בעת שהנני נכנס לפורום זה מופיעה השאלה של ורד הנ"ל כאשר חלון השאלה פתוח. סגרתי אותו אינספור פעמים הן ב"סגור" מצד ימין והן ב"סגור" מצד שמאל ויצאתי באופן מסודר, שלב אחר שלב. יצאתי אפילו מהדפדפן וכיביתי המחשב. אפס, דבר אינו עוזר. התופעה חוזרת על עצמה שוב ושוב (בחלק מהפעמים בצעתי REFRESH לפורום הנ"ל לאחר סגירת ההודעה) ומסתבר,לכאורה, שהיא חזקה מכל דבר מוכר אחר. אודה לכם אם תבדקו הענין ותתקנוהו (האם מדובר בלינק "שבור"?). בתודה מראש.

18/01/2010 | 13:47 | מאת: עוזר אנונימי

אנא כנסי לאתר וכנסי לפורום דרך תיבת החיפוש בבלוק הפורומים (חפשי גסטרו...) את גם יכולה לחזור לפורום מהלינק "לראש הפורום" שמופיע בתחילת הפורום. יום טוב :) עוזר אנונימי...

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)