הערכה-והכרת תודה לד"ר איש-שלום צופיה !

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

03/02/2005 | 10:53 | מאת: ורדי

א.נ. אני רואה חובה על עצמי,להעריך את פועלה הנשגב של הד"ר איש-שלום צופיה מבי"ח- רמב"ם על הידע הרב בכל-תחומי הבריאות והרפואה ועל-רצונה הרב(ללא-פשרות) לעזור לכל הנזקקים בארץ-וכנראה גם בעולם באשר הם,-בתגובה מהירה בפרטנות במקצועיות ביעוץ-ובהדרכה ! אשרי העם שככה-לו,אשרינו שצופיה הד"ר לנו ! מיטב ומירב ברכות- נאמנות לד"ר צופיה על גישתה הרב תכליתית, ורבת-הפעלים !תודה רבה לך וישר-כח ! בשמי בשם כל עם ישראל ובשם האנושות כולה. ותודה מקרב לב לאתר-דוקטורס ולכל-העוסקים במלאכה !

03/02/2005 | 11:10 | מאת: אהובה

שלום ! מצטרפת למילים החמות לד"ר צופיה איש שלום. אהובה

03/02/2005 | 12:09 | מאת: ורדי

ג.א.נ אם הגב' אהובה לא מצוות-האתר אבקש לראות את פנייתי הנ"ל לאהובה כפנייה לצוות- האתר ! אנא ! העבירו עותק מהערכתי הנ"ל לאימייל של ד"ר צופיה איש-שלום. בתודה-ובברכה ! ורדי

03/02/2005 | 15:20 | מאת: ד"ר צופיה איש-שלום

למר ורדי שלום רב, תודה רבה על הפרגון האינסופי. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)