מילה טובה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

02/02/2005 | 17:01 | מאת: דרור

מילה טובה על ד"ר אסא לב אל מפורום אורטופדיה-- - - עונה בכייף ,במקצועיות ובחן מספר פעמים כל יום --כה לחי.

02/02/2005 | 20:21 | מאת: זיו צח

לדרור כל הכבוד על דברייך.גם אני זכיתי ממנו לתשובה מהירה ולבקשתי הוא ענה אותה בפורום המכשור הרפואי כאן באתר http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1178/xPG/6 אכן יפה מדי פעם לפרגן איש לחברו

דרור שלום ותודה על פנייתך, נשמח להעביר את המחמאות החמות לד"ר אסא לב-אל. בברכה, צוות אתר דוקטורס

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)