משוב

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/11/2009 | 13:37 | מאת: שרה

אולי דוקא פורום זה יתייחס לנושא חשוב שפורומים אחרים שקשורים לנושא, ההתיחסות שם שואפת לאפס. מדובר בתרומת מח-עצם לחולי סרטן. מידי יום נערכות בארץ אלפי בדיקות דם שונות כמו ערכי סכרת ,כולסטרול ועוד. מדוע לא מוסיפים רובריקה נוספת של מח=עצם, שזוהי הרי בדיקת דם פשוטה. אומרים שבדיקה זו יקרה? האם לא כולנו משלמים מס בריאות חודש בחודשו? ואם העלות עדיין גבוהה ,יוסיפו החולים את ההפרש. ואם ימצא אדם מתאים יחליט הוא אם ברצונו לתרום. כך תמנע עוגמת נפש והתבזות מיותרת.

שלום שרה, תודה על הודעתך. את מעלה שאלות חשובות מאוד. נעשה כל מאמץ לאתר גורם מקצועי שיסכים לנהל פורום בנושא זה ולהשיב על אותן שאלות. תודה צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)