תוצאות בדיקות שתן

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

01/10/2009 | 08:14 | מאת: טל

שלום ר:ב בת 36, בריאה בדר"כ, בבדיקת שתן שביצעתי יצאו התוצאות הבאות: p.h - 5.5 nitrit - negative ketone - negative glucose - normal urobilinogen - normal bilirubin - negative protein - 70 mg/dl leucocytes - 100 cell/ul erythrocytes - 250 cell/ul שלושת הערכים האחרונים גבוהים בהרבה מהנורמה. מהי המשמעות של זה והאם יש צורך בבדיקות נוספות? תודה רבה רבה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "רפואת משפחה". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)