תם עידן האלטרואיזם

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/09/2009 | 12:45 | מאת: סתם מחשבה תמה

לפני שבאתי בהתמצאות מנגנון ההתנדבות ע"י טובי המומחים בדוקטורס- חשבתי מחשבות מיטיבות על טובו של הטבע האנושי- אכן קיימות ישויות אשר כל חפצן בעולם הזה הוא להיטיב עם זולתם וללא תמורה על כך. ובכן התפקחתי והבנתי כי מדובר באמצעי להשגת יוקרה מקצועית ולהגדלת הרווחים דרך פרסום אישי שאפילו מעורבים בו לעיתים תשלומי כסף נכבדים למפרסמים. למרות הבנתי את מושג התועלת האישית אני עדיין אבלה. אולי על ערעור תבנית מושג הנתינה. אולי על תמימותי הרבה שלא מצליחה עדיין להפנים אסטרטגיות שיווק עצמי. שכל הקיום האנושי נמדד במונחים של סחר ומכר. שעדיין אולי מאמינה בנתינה ללא תמורה. תמימה שכמותי.

25/11/2009 | 13:21 | מאת: תמימה כמוך

את צודקת לחלוטין, הכל אינטרסים יוקרה ורווחים,אך למרות זאת המשיכי להיות מי שאת, איכפתית ומיטיבה, שנאמר: שלח לחמך על פני המים...

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)