לום לצוות האתר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/09/2009 | 22:17 | מאת: בן

שלום לצוות האתר הבמשך לאבטחת סודיות רפואית מוחלטת כלפי השואלים, עד כמה האתר "דוקטורס" מאובטח מפני זליגת מידע לאדם חיצוני אשר מטרתו להשיג מידע לגבי שואל מסוים בפורום. ולחידוד השאלה: האם אני כגולש יכול לשלוח שאלה רפואית בעילום שם ולהיות בטוח שגורם חיצוני (לאו דוקא האקרים) לא יגלה את פרטי המחשב שלי ? סליחה על השאלה הארוכה.תודה

שלום רב, התכנים באתר מגובים ומאובטחים, כך שאף גורם - גוף או אדם פרטי - לא יכול לגלות את זהות הגולש ששולח הודעה בעילום שם שנה טובה צוות האתר
18/09/2009 | 11:21 | מאת: ויקיפד

זה לא מדויק. הגיעו דרך דוקטורס למישהי שניסתה להתאבד בעזרת המחשב של המשטרה.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)