שמירת חסיון וסודיות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/09/2009 | 09:09 | מאת: שואל

ידוע לי שיש תוכנות אשר מאפשרות לגולשים לדעת מאיזה מחשב נשלחה הודעה זו או אחרת. אני שואל האם לכם או למנהלי הפורום יש אפשרות כלשהי לדעת מאיזה מחשב נשלחו הודעות ? ובאלה מקרים אתם חוקרים מהיכן נשלחה ההודעה ? האם רק במקרים קיצוניים לדוגמא כשמשתתף מגלה סימני מצוקה (דוגמא פורום פסיכולוגיה..) או במקרה של הודעה שלא מקובלת על מנהל הפורום ? בכל מקרה באם קיימת תוכנה שכל אחד יכול לבדוק, איפה כאן שמירה על סודיות רפואית ? תודה לתשובה מפורטת.

11/09/2009 | 02:09 | מאת: אחד שיודע

שלום לשאול יש אפשרות לדעת מאיזה מחשב וכבר עשו את זה כאן כמה פעמים. תקרא את תנאי השימוש באתר. הקישור בשורה הכי למטה בעמוד זה.

אין לנו תוכנה כזו, ואנו לא עוסקים בכך. צוות האתר.
במידה והכוונה היא לכתובת IP , אכן במקרים של קיפוח נפש, אנו משתפים פעולה עם מערכת המשפט והאכיפה לנסות ולמנוע את המצב. בכל מקרה אחר, לכתובת ה IP של הגולש יש חסיון מלא. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)