הצללה קטנה בריאה ימנית

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

06/09/2009 | 10:39 | מאת: מיכל

שלום רב, בעלי, בן 35, בריא בד"כ משתעל שיעול אינטנסיבי וטורדני מלא ליחה כחודש ימים. רופאת המשפחה נתנה לו סירופ מוקולית שכלל לא עזר. שלשום עלה חומו לערכים של 37.8- 38.0. בצילום חזה במוקד נמצאה "הצללה קטנה בריאה ימנית" ניתן לו טיפול אנטיביוטי+ תמיפלו. החשש שלנו שמדובר חלילה בגידול. כדאי לבצע בדיקת סי טי ריאות?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום רדיולוגיה פורום סרטן ריאה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)