הפרסומות יוצרות דחייה והתנגדות נוראים.

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/08/2009 | 06:51 | מאת: רות

הפרסומות באתר יוצרות אנטגוניזם אינם מעניינות איש ויוצרות בגולש את התחושה של גועל ץרץי משמע. אני חייבת לציין את הנתון הזה שלטעמי פגע באתר שלא היה כך בשנים עברו בו יכולנו לגלוש נקי ולהתכתב עם אחרים במייל שגם אותו מחקתם ומנעתם מאיתנו את הפשרות לראות את אחינו לצרה. איכס....מה שעשיתם אנטגוניזם ....שאין לו אח ורע

האתר מצליח לספק שירותים לגולשים ולהגדיל את מערך התוכן בזכות הפרסומות uאנחנו מקפידים לעשות הפרדה בין פרסום לתוכן. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)