שיעול טורדני למעלה מ3 חודשים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

08/08/2009 | 07:50 | מאת: רחל

אני בת 55 בריאה בדרך כלל עושה ספורט בחדר כושר במשך 9 שנים, לפני 3 חודשים חליתי בדלקת ריאות עשיתי צילום ריאות שבו נאמר תסנין אינטרסטיציאלי עדין בלינגולה, יכול להתאים לדלקת ריאות. קיבלתי אנטיביוטיקה שאני לא זוכרת את שמה. עדיין משתעלת מאז, מאוד מציק, בצילום נוסף שעשיתי השבוע, נכתב ללא עדות לתסנין, היתעבות פלאורלית מקומית מימין מה זה אומר? ומה לדעתך אפשר לעשות עם השיעול? הפסקתי לעשן לפני חצי שנה, ובעברי לא עישנתי יותר מסיגריה אחת או שתיים ביום, ועשיתי הרבה הפסקות עישון בחיי כל פעם לתקופה של שנה או חצי שנה. איך מפסיקים את השיעול הטורדני הזה, במיוחד הוא מתגבר עם מזגן... תודה!

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום רפואת משפחה פורום אף אוזן וגרון צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)