התעלמות מצורכי הציבור

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

19/07/2009 | 05:29 | מאת: סמדר

נתקתם את האפשרות שהיתה כאן שנים רבות לפרסם מייל ובכך לאפשר לאנשים להחליף מידע בניהם. נתקתם את האפשרות לכתוב היפר קישור כפי שקיים בכל אתר ובכל פורום אז האתר הזה מתעלם מצורכי הציבור הכותב בו כאילו אן משמעות להם. אוליי תחשבו על כך שנית כי בכל זאת לאנשים יש צרכים. סמדר

20/07/2009 | 18:27 | מאת: W

מי שרוצה להתכתב יכול להוסיף את כתובת המייל בגוף ההודעה. את רוצה לכתוב לאנשים - שימי מייל ובקשי שיחזרו אלייך. כתובת של אתר ניתן להעתיק לשורה בדפדפן ובלי כל בעיה לראות לאן היא מקשרת. מה שדוקטורס עושים דווקא מגן על הציבור מפני פריצות והתקפות! כל הכבוד להם!

הוחלט שלא יהיו יותר היפר קישורים בהודעות מסיבות אבטחה של האתר. המייל של הגולשים לא מוצג כדי להגן על פרטיות הגולש, במידה וגולש מעוניין לחשוף את את המייל ניתן לרשום אותו בתוך ההודעה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)