בעיות עם הגלולות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

01/07/2009 | 11:18 | מאת: אורחת

שלום, לפני כשנה ילדתי ולקחתי סרזט בזמן הנקה. כאשר סיימתי להניק, הרופא רשם לי גלולות מרסילון. זהו כבר החודש השני שאני לוקחת מרסילון. ביום חמישי האחרון שכחתי לקחת גלולה אחת (הייתי באמצע החפיסה ועד כה לא פיספסתי גלולות) וביום שישי כבא הופיע דימום. המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל אך הדימום אינו נפסק אלא להיפך. הוא התגבר ועד היום (כבר יום חמישי לדימום) לא פסק. מדוע זה קורה וכיצד עליי לנהוג? תודה רבה.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום גלולות ואמצעי מניעה פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)