פרופיל צבאי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/06/2009 | 18:08 | מאת: דניאל

אני חייל והתגייסתי עם פרופיל צבאי 97 ליחידה קרבית ולאחר כמה חודשים הורידו לי את הפרופיל ל45 בגלל שיש לי הסטוריה רפואית של מלנומה (סרטו העור9 במשפחה (היה לאמא שלי ) וקבעו שבגלל זה אסור לי להיות בשמש האם קביעה זו נכונה או שאני יכול ללכת לרופא עור והוא יכול לקבוע שאין לי בעיה בגלל שכל חיי הייתי בים ובשמש ואני הולך להיבדק פעם ב6 חודשים( כמו שכל אדם בישראל צריך לעשות לא קשור להיסטוריה הרפואית שלו)וברוך בשם לא התגלה אצלי פעם אחת משהו חושד בנקודות חן שהורדתיץ שאלתי היא האם יכולים להעלות לי את הפרופיל חזרה ל97 והאם אני יכול לשרת שירות קרבי?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום סרטן העור ונקודות חן פורום רפואת עור ומין צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)