emend

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/05/2009 | 12:18 | מאת: נועה

שלום, אני סובלת מבחילות והקאות אחרי טיפול לפני שלושה שבועות בדוקסיל. לפני שבוע לקחתי שתי גלולות EMEND של 80 מ"ג. כעת יש לי בחילות והקאות מרובות, אני תוהה, האם אני יכולה לקחת את הגלולה האחרונה שנשארה בחפיסה (125 מ"ג), או עוד גלולה של 80? האם יש הגבלה על הכמות?

23/05/2009 | 14:27 | מאת: בני

זהו פורום לא רפואי וכדאי לפנות לפורום שעוסק בנואים כאלה כמו רפואת המשפחה או פורום אונקולוגי וגם לרופא ממש. בחילות והקאות שקשורות לטיפול כימי מופיעות בזמן האינפוזיה ולפעמים גם לזמן קצר לאחר מכן אבל לא כל כך סביר שהן נמשכות 3 שבועות לאחר העירוי. לבחילות שלא קשורות לטיפול כימי יכול להיות שמספיקים כדורי יותר פשוטים כמו כדורי פראמין. בכל מקרה צריך לברר ולא להזניח.

זהו אינו פורום רפואיף אנא הפני שאלתך לפורום "יעוץ תרופתי". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)