אמא שלי והכאב שלה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

19/04/2009 | 01:37 | מאת: אני

שלום.... ברצוני להתייעץ איתכם על כמה דברים.. אמא שלי מאבוחנת כסובלת מדיפרסיה.....אבל זה רק בשביל הרקע בתקופה האחרונה זה קרה אולי כבר 3 פעמים.. באמצע הלילה היא מתעוררת וצורחת צרחות ... כשאני רצה אליה היא טוענת שיש לה זרמים בצד שמאל של הראש... והיא נראית ממש סובלת...ממש אבל השאלה שלי זה האם הכאב הזה אמיתי או חלק מהצגה של דפרסיה.. אני מבקשת ממנה ללכת לרופא להבדק... היא לא מעונינת.. יש לה חרדת רופאים ובתי חולים... מה לעשות??? מבחינת היומיום והדיפרסיה הכל בסדר היא נוטלת כדורים וכרגע נמצאת בחודש טוב... אבל זה למרעית עיניי... מי יודע באמת מה קורה בפנים תודה למי שיכול לייעץ לי...

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "דיכאון-אבחון וטיפול" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)