פורום שנסגר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

11/04/2009 | 21:52 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

סתם סקרנות: סגרתם את פורום הזקנה, אילכך אין כפתור "הוספת הודעה חדשה" ואין כפתור "השב". בכל זאת הצליח מישהוא להכניס פרסומת "אימון ברטט אנכי" ומישהוא השיב לשאלה (ד"ר ברי טריגר) וזאת אחרי שהפורום נסגר כאמור. איך הם עשו זאת. לא שזה רלונטי מפני שאני מניח שאף אחד לא מסתכל בזה חוץ מסקרן כמוני. מועדים לשמחה. דני

שלום רב, ההודעה נוספה דרך וואלה - שם הפורום לא נסגר עקב בעיה טכנית (כל הפורומים של דוקטורס מופיעים בערוץ הבריאות של וואלה). חג שמח צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)