מחפשת רופאים מומחים ל - spastic paralysis

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

11/04/2009 | 16:19 | מאת: רותם

שלום, ברצוני לקבל רשימה של רופאים שמומחים ב spastic paralysis. מדובר בבחורה בגיל 25 המתנדנדת בהליכתה, בעלת ברכיים כפופות וכפות רגליים בולטות באופן קיצוני החוצה ממרכז הגוף. הבחורה סובלת מהבעיה כשתוצאה מפציעה לאחר לידה. אודה לכם אם תגיבו במהרה. תודה, רותם

11/04/2009 | 16:23 | מאת: רותם

אודה לכם להפנייה גם לרופאים מחו"ל, מכונים מחו"ל, מחקרים וכו'.

אין אנו ממליצים על רופאים, הינך יכולה להיעזר באינדקס הרופאים שלנו, כניסה אליו מצד ימין למעלה "חיפוש רופא/מטפל". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)