רשימת פסיכיאטרים מורשים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/04/2009 | 13:51 | מאת: דליה

אודה לכם מאד אם תפנו אותי לאתר בו ניתן לבדוק אם אדם המציג עצמו כפסיכיאטר הוא אכן פסיכיאטר מורשה עפ"י משרד הבריאות או לחילופין מורשה עפ"י כל גוף רשמי מוכר אחר בישראל כגון ארגון הפסיכיאטרים / הסתדרות הפסיכיאטרים (אם בכלל קיימים גופים כאלו) וכד'. תודה רבה.

10/04/2009 | 18:22 | מאת: אהובה

שלום דליה, באתר משרד הבריאות - http://www.health.gov.il/oskimbbriut/rufim/index.asp אין צורך לרשום את שם היישוב. אפשר לרשום רק שם משפחה ותקבלי את שמות כל הרופאים במדינה בשם זה, (חוץ מרופאי שיניים שרשומים בנפרד) , וכן מצויין ליד כל רופא אם יש לו התמחות ואיזו היא. לפי הכתוב שם, הרשימה מעודכנת ל- 12/3/09. אהובה

22/11/2011 | 12:50 | מאת: אסנת

שלום , נכנסתי לאתר כדי לבדוק אם פסיכיאטר שמטפל באבי הוא מורשה המערכת אינה מציגה תוצאה חיובית או שלילית אודה לתשובתכם מדוע , חיפשתי כפי שצוין. אודה על תשובתכם במהרה אסנת בר שלום

תודה לאהובה על תשובתה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)