להנהלת דוקטורס- חשוב!

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

19/03/2009 | 14:28 | מאת: סיגל

שלום רב, אני סטודנטית לפסיכולוגיה לתואר שני ומשתתפת לעיתים בפורום "פסיכולוגיה קלינית" שלא מזמן התחלפו בו המנהלים ועכשיו הוא מתקיים בהנהלתו של ד"ר אודי בונשטיין. אני רוצה להתלונן על ד"ר בונשטיין שאינו מאפשר חופש ביטוי, מזלזל באנשים ולפעמים זועם עליהם מבלי סיבה. ולראייה התגובות שנכתבות אליו בנושא. כסטודנטית צעירה לפסיכולוגיה, מותר לי להביע את דיעותיי על שיטות טיפול מסוימות וזאת מבלי לפגוע באיש. זוהי חוות דעתי ואין בכך פסול. איני פוגעת, מנאצת, או מקללת אף אחד, אלא רק חווה את דעתי כסטודנטית שרוצה לאתגר את השיח ולהביע דיעות שאולי מנוגדות לאלו של ד"ר בונשטיין , שאינו סובלני לדיעות אחרות ובוחר לצנזר את הודעותיי באופן חוזר ונשנה. יש לציין כי גם בעבר השתתפתי בפורום כשליאת, מלי , דרור ודוד היו מנהליו אך אף פעם דיעותיי אלו לא צונזרו. אני רואה בכך פגיעה חמורה בחופש הביטוי ובתדמיתו של "דוקטורס" אבקש תגובה על כך. בברכה, סיגל

שלום סיגל, עד כה קיבלנו תגובות מאוד אוהדות על אודי גם מצד גולשים וגם מצד אנשי מקצוע. קשה לי לשפוט בעניין זה משום שאיני יודע מה כתבת לו אשמח אם תשלחי לי מייל ותצייני בדיוק מה כתבת בפורום שגיא, עורך האתר
19/03/2009 | 22:04 | מאת: נעמה

גם בעיני הוא כוחני. אחרי שנתתים וחצי של פעילות בפורום אני לא מוצאת יותר סיבה להיות שם. פשוט לא נעים.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)