מייל סגול

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

01/03/2009 | 16:18 | מאת: י.

שלום רב, הייתי מעוניינת לברר שני דברים טכניים קטנים - 1. האם כאשר אני משאירה כתובת דוא"ל (שלא מוצגת לגולשים), האם מנהלי הפורומים יכולים לראות אותה? (הייתי שמחה לדעת שהתשובה חיובית). 2. בעבר, הייתה אינדיקציה לכך שכבר נפתחה הודעה מסוימת (צבע הקישור השתנה לסגול), כיום לא מצאתי דרך כדי לקבל אותה. בסה"כ זו הייתה אפשרות נוחה. האם היא קיימת עדיין בדרך כלשהי? תודה רבה מראש, המערכת שלכם השתפרה והתקדמה - ועל כך שלוחות ברכותיי והערכתי.

1. כן, הם רואים את המייל. 2. כרגע לא, הנושא בטיפול. צוות האתר.
03/03/2009 | 14:17 | מאת: אודי

שלום רב ראוי שגם הגולשים יראו את המייל זה מאפשר דיאולוג אישי והחלפת מידע כך זה היה כל השנים באתר זה ומדוע זה לא קיים יותר ? ראוי להחזיר את האופצייה הזו לגולשים . אודי

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)