עקצוצים באזור הדגדגן

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/02/2009 | 11:49 | מאת: שירה

שלום, בחודשים האחרונים אני מבחינה מעקצוצים באזור הדגדגן ויש כאב קל בכל האזור של רצפת האגן. לפני 9 חודשים הייתה לי הפרשה בצורת קוטג' לבנה ונפיחות (אני חייבת לציין שבפתח הנרתיק הרגשתי בסוג של בליטה, מעין פצע מסוים, אך הרופאה אמרה שאינה מבחינה בכך) והרופאה טענה שיש לי פטריה. לקחתי אגיסטן שחשתי שמעט החמיר את המצב, ומשחה למרוח מעל. לאחר חודשיים עדיין חשתי בעקצוץ ולא חשתי בשיפור ניכר. כשחזרתי לרופאה היא טענה שאין לי יותר פטריה ועל כן הנחתי לכך לעת עתה. יש לציין שמאז הופעת הפטריה לא קיימתי יחסי מין למעשה עד עכשיו- כ9 חודשים. כמו כן לציין שלאחר הטיפול בפטריה עשיתי ניתוח אף, שככל הנראה הביא לאורטקטריה. תחילה לקחתי סטרואידים, ולאחר 3-4 שבועות עברתי לאנטי היסטמינים עד היום. שמעתי שיש קשר בין פטריות בנרתיק ודלקות חניכיים לאורטקריה ועל כן אני מציינת זאת. כמו כן, ב5 חודשים האחרונים אני נוטלת גלולות יסמין. עתה יש לי מס' חודשים עקצוצים באזור הדגדגן שלא עוזבים אותי וגורמים לי לאי נוחות. הרופא אמר שאינו רואה כלום אך נתן לי אגיסטן. לא השתפר המצב. בביקור אחרון שהיה לי היום, הרופא אמר שאינו רואה כלום, נתן לי משחה וטען כי אינו יודע את הגורם לבעיה. אני משתמשת במשחה כל יום ועל כן אני בספק שזה יעזור. ממה זה יכול להיגרם? זה גורם לי אי נוחות וכאבים בכל האזור ומונע ממני יכולת קיום יחסי מין והרגשת גירוי. יש לציין גם שנעשתה לפני מס' חודשים בדיקה שגרתית של מחלות מין ויצא תקין. תודה מראש, שירה

28/02/2009 | 23:07 | מאת: אני

http://community.walla.co.il/?w=/1999/2285/@f/index.forums2

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)