ערכי סוכר

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

24/02/2009 | 15:56 | מאת: עדי

שלום רב בני בן שלוש וחצי גמול כשנה וחצי החל ל"פספס" באופן קבוע בחודש וחצי האחרונים וכן שותה בכמויות גדולות מהרגיל. שלשום ביצענו בדיקת שתן ללא צום והתוצאה היתה 200 היום עשינו בדיקת שתן ודם לאחר צום של 12 שעות והתוצאה בשתן היתה שלילית לגלוקוז ובדם הערך היה 111 . שוחחתי טלפונית עם רופא הילדים שלנו שאמר שעד 115 אין מה לדאוג... בנוסף סובל כשנה מגרד בעור שאובחן כאטופיק דרמטיטיס... השאלה שלי היא כיוון שהערך גבולי האם מטפלים? האם יש צורל להלחץ ולעקוב כי זה יתפתח לסכרת מסוג 1? והאם ניתן כרגע לעשות משהו על מנת למנוע את ההדרדרות כגון לרשום לחוג לפעילות גופנית או ללכת לדיאטנית על מנת שנהיה במעקב תזונתי? תודה ויום טוב עדי

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "סוכרת". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)