הדפסת הודעה / שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

23/02/2009 | 19:30 | מאת: יואל

שלום לכם, בעבר, כאשר פניתי לאחד הפורומים וניסיתי להדפיס פנייתי / שאלתי, הדבר עלה בידי בקלות. היום, משום מה, כאשר הנני מנסה להדפיס (הן בפועל והן ב"PRINT PREVIEW", מופיעים תמיד 7 דפים, 5 האחרונים ריקים כמעט לגמרי (למעט כותרות וכד') ובשני הדפים הראשונים, גם שם פנייתי, אינה מופיעה. בדקתי זאת עם מספר פניות (לא רק שלי) - התוצאה זהה. מה קורה ואיך מדפיסים פניה, אם בכלל? בתודה.

24/02/2009 | 20:36 | מאת: דרך1

ישנן מספר דרכים אחת מהן - נסה לסמן את ההודעה שלך ע"י גרירה של העכבר לאורך הטקסט הרצוי, ואז עם הלחיץ הימני של העכבר פתח חלון ובו בחר ב "print" ואח"כ בחלון הנוסף שנפתח בחר "selection" ובסוף בחר בהדפסה.

עובדים על תיקון התקלה. צוות האתר.
01/03/2009 | 00:57 | מאת: אני

דרך אתר וואלה http://community.walla.co.il/?w=/2416/1226/@f/index.forums2 קיימת אפשרות לגירסה להדפסה http://community.walla.co.il/?w=/2416/1226/31272/@m/printer.doctors

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)