פורום אלרגיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

11/02/2009 | 18:51 | מאת: דנה

לפני כחודשיים החלה אצלי אלרגיה המתבטאת בעיקצוצים קשים, יציאת פצעונים אדומים ההופכים למין כדורית בתוך העור. העור התכסה בשטחים אדמומיים קשים עם גרד באזור שמתחת למרפק וכן בשתי השוקיים וגם באזור המחשוף הקרוב לצוואר מאוד דוקר וחותך-וגם בשאר חלקי הגוף. עברתי לפני שנתיים הכנסת בורג מתכתי לשן ולפני כחודש וחצי השתלת שן מטיטניק- ( התופעות היו בקטנה גם לפני שנה באותה עונה וחלפו להן)בתמונת הדם-כדוריות דם לבנות על הגבול הנמוך-בצעתי בדיקות אלרגיה לצמחים ואין ממצא- אודה לרופא על כל תשובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "אלרגיה ואסתמה" או לפורום "רפואת עור". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)