שלום

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/01/2009 | 22:10 | מאת: סקרנית

האם יש התקדמות בחיפושים אחר הנהלה חדשה לפורום פסיכולוגיה קלינית? תודה.

01/02/2009 | 13:43 | מאת: Z

בטח כבר ראית, ואם לא - אז ממש לפני זמן קצר שינו את ה"הודעה חשובה" וכתבו בה ש"הפורום נסגר זמנית וייפתח מחדש בימים הקרובים לאחר שהמנהלים החדשים ייכנסו לתפקידם".

01/02/2009 | 17:13 | מאת: סקרנית

אכן ראיתי את ההודעה החדשה. רק שזה לא אומר אם כבר באמת יש מנהלים חדשים שאוטוטו נכנסים לפורום, או שעדיין מחפשים אותם...

יש הודעה בראש הפורום - בימים הקרובים יפתח הפורום מחדש עם מנלים חדשים. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)