למנהלי האתר דוקטורס-פורום סרטן השד-אחת מתשע

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

29/01/2005 | 17:29 | מאת: מיכל

למנהלי האתר שלום, הגברת דנה שקוראת לעצמה בעוד הרבה שמות נוספים כמו גל,סוזי,פני,מני,SONE88,DANE55,7905,בנות הפורום ויתכן עוד אחרים שלא עליתי עליהם היא חולת נפש שמתחזה לחולת סרטן .מפרסמת יומן בבלוג של נענע ונהניתלפרסם אותו ולקרוא תשובות של חולות אמיתיות שמשתפות אותה ברגשותיהן מהן היא שואבת רעיונות חדשים לכתיבה שלה. בפורום אחר אליו נכנסה בכותרת דיכאון זכתה להתיחסויות רבות אוהדות, תומכות ומעודדות אותן ברוב חוצפתה העתיקה לבלוג שלה כאילו והתגובות נרשמו ישירות לסיפורה שם. כעת החלה לפרסם את הבלוג שלה אצלכם וכמובן לענות לעצמה תגובות תמיכה ועידוד. אבקשכם לבדוק את העניין ולמחוק את כל התכתובות שהתנהלו עימה. פורום זה כמו גם פורומים אחרים שמהם גורשה בבושת פנים נועדו לנשים חולות סרטן ולא לחולי נפש ומתחזים למינהם. אנא בדיקתכם ונקיטת פעולות בהתאם .

מיכל שלום, תודה על פנייתך, פורום סרטן השד מופעל בשיתוף עם צוות עמותת אחת מתשע, ביחד עימם אנו מוחקים הודעות לא רלוונטיות. אנו משתדלים למחוק הודעות פרסומיות באופן מיידי. שוב תודה, צוות אתר דוקטורס

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)