למה לא עונים בפורום פסיכיאטריה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

26/01/2009 | 20:35 | מאת: מחכה לתשובה

התשובה האחרונה התקבלה לפני 8 ימים. בד"כ השאלות דורשות מענה מהיר. השאלות לא מתפרסמות עד שהדוקטור לא קורא אותם, אבל אני משוכנעת שהצטברו הרבה שאלות מאז (לפחות שאלה אחת שאני בעצמי שאלתי). האם רופא שעונה בפורום מחוייב לענות תוך זמן מסויים, או שזה לגמרי תלוי בו? 8 ימים זה נראה לי יותר מדי הרבה. בפורומים אחרים מתקבלות תשובות מהירות יותר, ויש הודעה על העדרות אם הד"ר לא זמין בשבוע הקרוב.

30/01/2009 | 10:43 | מאת: תוהה

למה לא עונים פה?

מנהלי הפורומים משתדלים לענות בהקדם האפשרי, לפעמים נוצר עיכוב עקב עיסוקם ועניינהם הפרטיים. כרגע כל השאלות נענו בפורום פסיכיאטריה. צוות האתר.
01/02/2009 | 01:01 | מאת: מחכה לתשובה

1. עיכוב של 13 יום נראה לי מוגזם לחלוטין. אם יש סיבה מיוחדת הייתי מצפה להודעה מראש על העדרותו של הרופא. אנשים מחכים לתשובה, ולא הגיוני לחכות פרק זמן כזה. (עד 3-4 ימים זה עוד סביר, אבל בטח לא 13 יום). 2. הרופא לא פירסם את שאלתי ולא ענה עליה. אין שום סיבה שהשאלה לא תתפרסם. אני מניחה שכמו שהרופא לא ענה על שאלתי, כך בטח הוא "פספס" שאלות אחרות נוספות. שימו לב שמה-12 לינואר ועד ה-23 לינואר נשאלו לכאורה רק 3 שאלות. האם זה נראה סביר?... לשם השוואה ב-ynet בריאות-הנפש התפרסמו בפרק זמן זה כ- 60 שאלות. כך שזה לא שאין שואלים, פשוט נראה שאין מי שמתייחס ומשיב. אני אשאל בפעם הבאה בפורום אחר, אבל לתשומת ליבכם...

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)