האם רמת ליטיום של פחות מ 0.5 בדם מצדיקה המשך... ל

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

15/01/2009 | 22:28 | מאת: Tango

למרות שהיא לא אפקטיבית בפחות מזה. אני לוקחת כדור 1(150 מ"ג) ואני רציתי לרדת בהדרגה ולהוריד אותו לגמרי. כבר בכדור אחד היתברר שהרמה נמוכה מידי, למרות זאת הפסיכיאטרית מתנגדת להפסקה וגם לא מורא על הגדלת המינון כדי שהרמה תכנס לתחום! האם יש הצדקה לדבר כפי שהיא מנסה לטעון-שיש לזה עדיין השפעה ביחד עם שאר התרופות(אפקסור ולפונקס)!? בנוסף אני רוצה להיכנס להריון ואני מעוניינת להוריד את הליטיום לחלוטין, מה דעתך רופא הפורום? תודה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום פסיכיאטריה פורום יעוץ תרופתי צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)