שאלה בין תרופתית

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

07/01/2009 | 22:19 | מאת: יובל

אני מטופל באיקסל 50 מ"ג בבוקר ובפרפנאן 4 מ"ג לפני השינה האם יש בעיה שאוכל לקחת תוסף תזונה בשם gaba ? תודה ...

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "יעוץ תרופתי". צוות האתר.
08/02/2009 | 07:14 | מאת: אלוני

שלום רב, אני בגיל 71 ולפני כ 6 שנים עברתי אירוע לבבי ויש לי STAND. קבלתי נורמיטן וטריטייס. לפני כשנה הרופא החליף את הנורמיטן בORUS95 LOPRESOR . מסיבות לא ידועות לי הפסיקה קופח תרופה זו והרופא החליף לCARDILAC. התרופה החדשה משפיעה עלי לא טוב כמו תחושה כללית של כובד, לחץ דם גבוה, רגלים קרות. האם כדאי לחזור לתרופת הנורמיטן שכללית הייתה טובה עבורי. בתודה אלוני

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)