אנא הפנו אותי למומחה מידע רפואי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

07/01/2009 | 12:36 | מאת: יאיר

שלום זכור לי שקיים בארץ מרכז מידע אליו ניתן לפנות ולקבל ממנו מידע למי בעולם ניתן לפנות בהתאם לבעיה הרפואית שקיימת כל הזכור לי זו עמותה אנא עזרתכם הדחופה בנדון

במידה ותציין את תחום הבעיה הרפואית נוכל להפנות אותך לפורומים הרלוונטיים באתר. מעבר לזה נוכל רק להציע לך לנסות לחפש דרך גוגל. צוות האתר.
12/01/2009 | 10:09 | מאת: אהובה

יאיר, אולי אתה מתכוון לאגודת "עזרה למרפא" שבניהולו של הרב פירר ? יש עמותה נוספת "עזר מציון". לציין שאין לי נסיון אישי עם אף אחת מהן

12/01/2009 | 12:11 | מאת: יאיר

זו לא עזרה למרפא זו עמותה או חברה מסחרית שהמומחים שלה יודעים לבצע חיפוש מושכל בכל מאגרי המידע באינטרנט כדי להפנות את החולה בדיוק נמרץ למרכז הרפואי או הרופא הספציפי שחוקר או פועל בנושא

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)