פסיכולוגיה ומיניות של האישה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

25/12/2008 | 21:51 | מאת: שוב אותה כותבת

שלום, אני חוזרת שוב על פנייתי מלפני מספר ימים שבו אין מענה בפורום מזה חמישה ימים. אנא קחו לתשומת ליבכם

26/12/2008 | 12:27 | מאת: אהובה

שימי לב להודעה החשובה הרשומה בראש הפורום הנ"ל : "גולשים יקרים: ההודעות בפורום מתפרסמות רק לאחר אישור של מנהלת הפורום. כמו כן, תשובות ינתנו אחת לשבוע בסוף השבוע. עמכם הסליחה " שבת שלום.

26/12/2008 | 23:35 | מאת: שוב אותה כותבת

http://doctors.co.il/xFF-List,xFI-1226,m-Doctors,a-Forums.html#30539_30544

בראש פורום "פסיכולוגיה ןמיניות האשה" יש הודעה המציינת כי התשובות ינתנו רק אחת לשבוע בסוף השבוע, כלומר שישי או שבת. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)