בעיות נשימה לחולי פרקינסון?

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

14/12/2008 | 10:43 | מאת: אורליב

אמי, בת ה-80, חולה מזה 3 שנים במחלת פרקינסון וסובלת מדמנציות. לאחרונה הופיעו הפרעות נשימה קשות. לאחר בירור שכלל צילום חזה, בדיקת חמצן בדם הכל יצא תקין. טיפולנו בה באנליציה, אך הדבר לא הועיל. שאלתי היא האם העניין יכול להיות כתוצאה ממחלת הפרקינסון, היות ושזה קורה לה בית החזה עולה ויורד בצורה קצבית וכאילו משהו "תקוע" בנשימה. אודה על התייחסות מהירה לפנייה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום אף אוזן גרון פורום רפואת משפחה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)