סגירת פורום של ד"ר פיגנבאום עמיאל

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

21/11/2008 | 21:47 | מאת: ציפי פינקלשטיין

למנהלי הפורום שלום רב, בצער רב קיבלתי את הודעתו של ד"ר פייגנבאום עמיאל על סגירת הפורום. אני חושבת שד"ר פיגנבאום מגיעה את מלוא הארכה והתודות על תשובתויו באתר ועל הסבלנות הרבה שלו לגולשים אני חושבת שיש מקום לאתר כזה ויש להפעילו מחדש . טוב שיש רופא שיושב ליד המחשב ועונה על שאלות שקשורות לבריאות שלנו הגולשיםץ ולכן אשמח מאוד עם תחזירו את הפורום לפעולה ואת ד"ר פייגנבאום עמיאל. בכבוד רב ציפי פינקלשטיין

אכן יש מקום באתרנו לכזה פורום ואנו מעריכים את פועלו של ד"ר פייגנבאום, אולם ההחלטה על סגירת הפורום לא היתה שלנו ולכן לעת עתה ישאר סגור. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)