גלולות והתקן

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/10/2008 | 13:26 | מאת: הילית

בעבר השתמשתי בגלולות כמו פמולן, מליאן... אינני רוצה עוד במניעה הורמונלית. שאלתי היא האם במירנה - בהתקן תוך רחמי ההורמונאלי יש חשיפה פחותה באופן מוחלט וגורף ? כמו כן אם ניתן להשיג מניעה בהתקן תוך רחמי לא הורמונאלי - במה עדיפה לפעמים ההתקן המשולב הורמונים?(מה יש בו שאין בהתקן הרגיל...) . לתשובתך אודה ! הילית

05/10/2008 | 16:33 | מאת: אהובה

הנה כאן - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1469,m-Doctors,a-Forums.html אהובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום: דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)