אסימטרי בדיסקות עצבי הראייה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

17/08/2008 | 15:31 | מאת: אורנה

הלכתי לבדיקת עינים שגרתית. הממצא: איסמיטריה בקיעורים בדיסקות עצבי הראייה. הופנתי לבדיקת שדה ראייה, נוירולוג, דופלקס קרוטס. מה המשמעות?? הרופא לא הסביר. אמר שיכולים להיות כמה דברים. מה הקשר לנוירולוג? אנא הסברך . אני מאוד לחוצה. אני סובלת מסחרחורות. האם יש קשר? המון תודה

17/08/2008 | 18:24 | מאת: אהובה

אורנה, פורום זה אינו פורום רפואי. נסי לשאול בפורום בריאות העין - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1590,m-Doctors,a-Forums.html אהובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "בריאות בעין". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)