לא מצליח לרשום הודעה בפורום ספיציפי לעומת אחרים שכ

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

15/08/2008 | 19:01 | מאת: שאול

אני לא מצליח לרשום הודעה בפורום הנל: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1027 לעומת זה שהצלחתי לרשום הודעות בפורומים אחרים בצורה תקינה דווקא בפורום הזה לא מוצגת ההודעה שלי. ניסיתי 3 פעמים כבר. אנא תטפלו בזה ההודעה שרשמתי מאוד חשובה לי.

15/08/2008 | 22:36 | מאת: אהובה

שאול, שים לב להודעה החשובה שבראש הפורום ! בין היתר רשום שם, שההודעות עוברות בדיקה של מנהל הפורום לפני הפירסום, ולכן אינן מופיעות מיידית עם שליחתן. אהובה

16/08/2008 | 21:46 | מאת: שאול

בשאר הפורומים ההודעה פורסמה מייד, בוא נגיד שזה עבר בדיקה, כמה זמן זה לוקח? בדקתי היום ואין כלום.

פורום "הסרת משקפיים בלייזר" הינו פורום סגור - כלומר ההודעות מחכות לאישור מנהל הפורום כדי שניתן יהיה לראותן. שים לה להודעה בראש הפורום. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)