קבלת תשובות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

06/08/2008 | 14:55 | מאת: חוה

למה כשאני שולחת הודעות בפורומים ומסמנת למטה את המישפט הבא: (אבקש לקבל התראה באימייל כאשר מתקבלות תגובות להודעתי זו) אני לא מקבלת את ההתראות לדואר,הרי אני מכניסה גם אימייל השמח אם תסדרו את הענין הזה תודה

חוה שלום האם התקבלה כבר תשובה להודעה ששלחת בפורום? באיזה פורום מדובר? בברכה, צוות האתר.
07/08/2008 | 17:36 | מאת: חוה

אני כותבת כל הזמן שאלות בכל מיני פורומים כמו: גסטרואנטרולוגיה,פסיכיאטריה, אף אוזן גרון, ועוד ובהרבה פורומים שאני כותבת כבר היתקבלו תשובות אבל זה הרבה יותר נוח להיכנס לזה דרך האימיל(ודרך האימייל אני לא מקבלת כלום)דוקה מקיון שאני כותבת בהרבה פורומים תוכלו לראות את כתובת האימייל ששלחתי אם ההודעה הזאת אם זה יעזור במשהוא תודה רבה על ההיתיחסות

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)