תודה רבה ויישר כח!

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

03/08/2008 | 09:07 | מאת: לילי

שלום לכם, רציתי לנצל את הפורום הזה על מנת לשבח ולהודות מכל הלב לאלן שיין ולפורום ההנקה המוצלח שבהנהלתה. אלן עזרה לי מאוד מאוד בתשובותיה המקצועיות,המפורטות והמרגיעות מאוד לאורך תקופת ההנקה שלי. היא ממש עזרה ב"הצלת" ההנקה שלי שהיתה מלווה בקשיים רבים. תודה רבה לה ולנירית הרצינית אף היא. הנה סיבה נפלאה לקיומו של האינטרנט.....! יישר כח! לילי

תודה רבה על הפירגון. הודעתך תועבר לאלן ונירית, מנהלות פורום הנקה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)