בדיקת ct מערות פנים ואלקטרואנצפלוגרפית

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

02/08/2008 | 14:27 | מאת: R

שלום רב, אני בת 36 וסובלת מזה שנים רבות ממיגרנות, ובזמן האחרון יש לי בעיות זיכרון , דבר שמעולם לא היה לי. אי לכך נשלחתי לבדיקות אצל נוירולוג. הופניתי לבדיקת ct של מערות הפנים , בוצעה סריקה טומוגרפית ממוחשבת של מערות הפנים אשר תוצאותיה כדלקמן : סריקה קורונלית בחתכים דקים. אוורור מערות הלסת תקין מלבד התעבות רירית קלה בבסיס של הסינוס המקסילרי הימני. דפנות גרמיים תקינים. תאי האטמואיד הקדמיים, האמצעים והאחוריים תקינים. המערה הספנוידלית תקינה. מערות המצח לא מפותח. בחלל האף המחיצה הגרמית סוטה ימינה. הקונכיות הגרמיות תקינות מלבד קונכה בולוזה דו-צדדי עם ציפוי רירית תקינה. תוצאות הבדיקה האלקטרואנצפלוגרפית : תרשים ערנות ונמנום. פעילות בסיס אחורית 10-11 לשנייה. כמות בינונית של פעילות תטא חדה וגבוהת תנודה וכן פעילות איריטטיבית ללא הכרעת צד. בנישום יתר והבהובים ללא שינוי. לסיכום : תרשים חולני לגיל עקב אי סדירות איטית חדה ונטיה איריטטיבית כללית. ללא סימני צד , ללא פעילות אפילפטיפורמית. אשמח אם תוכל להאיר את עיניי, כי הרופא המטפל אמר לי שאין מקום לדאגה, אך אני מרגישה שיש פה משהו רציני. בברכה, ר.

03/08/2008 | 13:32 | מאת: אהובה

שלום, פורום זה אינו פורום רפואי. נסי לשאול בפורומים: - אף אוזן גרון - רפואת משפחה (אין כרגע פורום העוסק בנוירולוגיה) כל טוב, אהובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום אף אוזן גרון פורום רפואת משפחה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)