חפיסה שניה ע''מ לשנות את יום קבלת המחזור

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

01/08/2008 | 21:08 | מאת: אנונימית

האם כדאי לקחת חפיסה שניה ברצף ע''מ לשנות את יום קבלת המחזור? מהן הסכנות? במידה ואין כיצד עושים זאת? מתחילים חפיסה שניה ומפסיקים ביום הרצוי? תודה על העזרה.

03/08/2008 | 13:27 | מאת: אהובה

לאנונימית שלום, זה אינו פורום רפואי. ניתן לשאול בפורומים: - גינקולוגיה ופריון של "הלל יפה" - דימומים גינקולוגים בלתי סדירים ורפואת נשים ואת רופא הנשים שלך אהובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום: דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)