גלולות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/07/2008 | 22:05 | מאת: שירי

שלום.אני בת 25 ולוקחת כמה שנים גלולות.לפני כשנתיים לקחתי "פמינט" ולאחר זמן ממושך מלקיחת הגלולה הייתה לי מיגרנה מאוד קשה שהיתה מלווה בכאב ראש וגמגום.התופעה עברה אחרי שבועיים.בעקבות האירוע בדקו וראו שלמרות המקרה אין חשש לקרישיות דם.לכן,רופא המליץ לי לקחת גלולות בשם סרזט וזאת ע"מ לא לקחת סיכון מיותר(למרות שאין לי בעיה של קרישיות דם). במשך שנה אני לוקחת סרזט ומאוד מרוצה.הבעיה היא שהמחזור לא קבועה ואני מתחתנת ב24.9 ועליי להיות ללא מחזור במקווה. בעקבות המלצת רופא התחלתי לקחת "גינרה".זה כבר שבוע שאני לוקחת את הגלולה ומרגישה נפיחות בעיקר בחזה. ברצוני להפסיק לתמיד עם הגלולות.האם אוכל להפסיק כעת ולכוון כך שלא אקבל בתקופת החתונה?האם זה סיכון?אני גם מפחדת מתופעות הלוואי של הגינרה.מה לעשות???תודה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום: "דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)