התחלת חפיסת גלולות לאחר הפסקה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/07/2008 | 08:55 | מאת: טלי

שלום רב, הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות (דיאנה) ביום ראשון שזה היום האחרון של המחזור וגם לאחר ההפסקה של שבוע בין חפיסה לחפיסה. רק אתמול - יום רביעי נזכרתי ששכחתי לקחת את הגלולה ביום ראשון השבוע. השאלה היא אם אני יכולה לקחת את הגלולה הראשונה בחפיסה היום או שעליי לחכות למתי שאקבל את המחזור הבא ואז לקחת ביום האחרון של המחזור כמו שהיה עד עכשיו? אני מעדיפה להתחיל לקחת היום את הגלולה על מנת שאהיה מוגנת מפני כניסה בטעות להריון. בתודה מראש, טלי

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום: "דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)